Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله حسینی همدانی مهم ترین شاخصه سریال گاندو را صداقت خواند و گفت: هنرمند مظهر خالقیت خدا است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز به نقل از دفتر نمایندگی ولی فقیه در البرز، «  آیت‌الله حسینی همدانی» عصر روز گذشته (سه شنبه ا مرداد) در دیدار کارگردان، هنرمندان و عوامل تولید سریال گاندو ضمن تشکر و قدردانی از این کار هنری برجسته تأکید کرد: بنای بنده دفاع از ارزش‌هاست لذا چون برخی ناجوانمردانه هجمه وارد کردند لازم دیدم دفاع کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در البرز بابیان اینکه «گاندو» یک کار خوب و ارزشی بود و عوامل نقش خود را به‌خوبی ایفا کردند، تصریح کرد: برخی به دلیل ارزشی بودن محتوای سریال در برابر این کارها می‌ایستند.

 

وی با بیان اینکه کار هنر یک کار همراه با خلقت است، عنوان کرد: هنر کار خدای تبارک‌وتعالی است چراکه همزاد با خلقت است.

 

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه انواع هنر در قرآن کریم مشهود است به آیه ۱۶ سوره حجر اشاره کرد و عنوان داشت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید «زَیَّنَّاها لِلنَّاظِرِینَ» بدان معنا که آن را براى بینندگان زینت دادیم که این آیه مربوط به هنرهای بصری است.

 

وی بابیان اینکه فضیلت حضرت داوود (علیه‌السلام) آواز خواندن است، اذعان داشت: فضیلت پیامبران هرگز حرام نیست اما نحوه ی اجرا و نوع آن بسیار مهم است.

 

 

امام‌جمعه کرج بابیان اینکه جلوه‌های هنر در قرآن کریم بسیار است، ابراز داشت: خداوند متعال هرگاه خواسته مطلب بسیار مهم و دقیقی را به انسان آموزش دهد از زبان هنر به‌خصوص هنر نمایش استفاده کرده است.

 

آیت‌الله حسینی همدانی یکی از مصادیق هنر نمایش در قرآن را آموزش معاد با استفاده از هنر تئاتر برشمرد و گفت: داستان زنده شدن چهار پرنده‌، که به امر خداوند متعال و به دست حضرت ابراهیم (ع) زنده شدند یکی از مصادیق هنر نمایش برای آموزش معاد است که پس از مرگ بدن‌های انسان متلاشی می‌شود و در روز قیامت به اذن خداوند متعال یک‌به‌یک حاضر می‌شویم.

 

وی بابیان اینکه معاد بحث بسیار عمیقی است، عنوان کرد: بیش از یک‌ششم قرآن کریم به بحث معاد اختصاص دارد اما برخلاف سایر موضوعات متأسفانه به‌صورت دقیق و کامل روی آن کار نشده است.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به آیه ۳۱ سوره مائده که می‌فرماید: «فَبَعَثَ اللَّهُ غُرَابًا یَبْحَثُ فِی الْأَرْضِ» اظهار داشت: خداوند با استفاده از هنر نمایش به انسان چگونگی دفن مردگان را آموزش می‌دهد.

 

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه بسیاری از معارف بلند دینی و ارزش‌های عمیق الهی را می‌توان در قالب نمایش به مردم آموزش داد، بیان داشت: قرآن به این‌گونه آموزش توصیه کرده اما متأسفانه در طول تاریخ با این موضوع سکولار برخورد شده است.

 

 

وی بابیان اینکه سکولار دین را از هر چیز ضروری، لازم ، ارزشمند و اساسی جدا می‌داند، یادآور شد: سکولار مسائل ضروری مثل سیاسیات، اجتماعیات و امثال‌ذلک را از دین جدا می‌داند و دین را به‌عنوان یک مسئله شخصی تلقی می‌کند.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه دین برای مسئله هنر برنامه دارد، گفت: دین برای مسئله هنر همانند مسائل اصلی و اساسی جامعه برنامه و نظر دارد.

 

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به نامهربانی‌های صورت گرفته به مسئله هنر، تأکید کرد: این نامهربانی از عدم پرداخت و تدوین صحیح نشئت‌گرفته و باید مانند خیلی از موضوعات دیگر با آن به‌صورت علمی برخورد می‌شد.

 

وی در ادامه افزود: این عدم تبیین کامل سبب وجود مقداری کمبود شده که هم‌اکنون مورد سو استفاده برخی نیز قرار می‌گیرد.

 

نماینده مقام معظم رهبری در استان البرز خاطرنشان ساخت: سکولار با ورود هنر در یک مسئله اساسی و واقعی جامعه یا یک مسئله سیاسی یا فرهنگی خاص مخالف است و به آن هجمه وارد می‌کند.

 

سکولار با آگاهی بخشی از طریق زبان هنر مخالف است

 

وی با تأکید بر اینکه «گاندو» به‌خوبی از ابزار هنر برای بیان حقایق استفاده کرد، اظهار داشت: باید کسانی که تریبون دارند در مقام دفاع از ارزش‌ها وارد شوند اما بعضی‌اوقات افراد اصل موضوع را تشخیص نمی‌دهند و سکوت می‌کنند و برخی هم به دلیل منفعت‌طلبی سکوت می‌کنند که جهات مختلفی دارد اما تا آنجایی که توان هست باید اقدام داشت و قیام کرد.

 

امام‌جمعه کرج بابیان اینکه «گاندو» جلوه‌های هنری را خوب استفاده کرد و مطالب را به‌خوبی عرضه داشت، تأکید کرد: خناثان و دشمنان در همه‌ی عرصه‌ها بودند اما باید مستحکم‌تر کار پیش برد لذا ازآنجایی‌که «گاندو» کار دغدغه مندی بود مورد برخی هجمه‌ها قرار گرفت.

 

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه هنرمند را مظهر خالقیت خدا می‌دانیم، اظهار داشت: خداوند متعال نوآوری دارد و اگر هنرمند نوآوری نداشته باشد هنرمند نیست لذا باید دائم ذهنتان خلاقیت جدید داشته باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه هنرمندی که سیاسی نباشد هنرمند نیست، گفت: منظور از سیاست به معنای صحیح کلمه است نه سیاسی‌کاری که بعضی از اشخاص دارند.رئیس شورای فرهنگ همومی استان البرز در پایان بابیان اینکه مهم‌ترین شاخصه گاندو صداقت آن است، گفت: به‌عنوان یک شهروند و به یک امام یک اجتماع از شما تشکر می‌کنم و امیدوارم خداوند به شما توفیقات فراوان دهد.

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: خراسان جنوبي بیرجند شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد نماز جمعه روزنامه شهرستان دزفول دزفول آیت الله اعرافی اعرافی سریال گاندو آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۱۸۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهم‌ترین تحقیقات انجام شده درباره تاثیر دروغگویی بر سلامت جسمانی افراد تحت سرپرستی «لین برینکه» (Leanne Brinke) استاد دانشگاه هاروارد با عنوان «فیزیولوژی بی‌صداقتی، آیا بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟» انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد اعمال غیر صادقانه با موارد متمایز فیزیولوژیکی همراه است. در واقع، در حین و بعد از یک عمل غیرصادقانه، اثرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن به عینه دیده می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشانگر آن است که اعمال ناصادقانه می‌توانند زیر پوست ما نفوذ کنند و بنابراین تجسم می‌یابند.

وقتی یک تجربه انسانی تجسم پیدا می‌کند، به طور معمول اثرات عمیق‌تری بر سلامت کوتاه‌مدت و بلندمدت بدن انسان می‌گذارد. در اینجا، ما بین ادبیات موجود در مورد فیزیولوژی (عدم) صداقت و استدلالی که طبق آن بیان می‌شود عدم صداقت برای سلامتی ما مضر است پیوند بر قرار می‌کنیم.

تجربه فیزیولوژیکی درگیر شدن در (عدم) صداقت

برخی از مردم زندگی بافضیلتی دارند. آن‌ها صادق و راستگو هستند و وقت گران‌بهای خود را صرف امور خیریه، حقیقت‌گویی، وفاداری به دوستان و همسر و... می‌کنند. اما افراد متفاوت دیگری هم در جوامع هستند که حتی وقتی نیازی ندارند یا مستمند مستحق نیستند، صدقه می‌گیرند، دروغ می‌گویند، تقلب می‌کنند یا دزدی را پیشه خود می‌سازند. علم مدرن به ما می‌گوید که نبود صداقت در افراد به دلایلی نظیر وضعیت و موقعیت و تصمیماتی که آن‌ها می‌گیرند بروز پیدا می‌کند. جنبه‌های ساختاری محیط‌های فیزیکی و فرهنگی ما که عدم صداقت را ترویج می‌کند، باید شناسایی شود، اما به گفته این استاد دانشگاه هاروارد در این مطالعه روی نشانگر‌های زیستی قابل اندازه‌گیری استخراج شده از مغز (به عنوان مثال تفاوت‌های عملکردی ام آرآی) و بدن (به عنوان مثال صربان و کارایی قلب) تمرکز شده است.

عدم صداقت در مغز

پیشرفت‌های اخیر در فناوری به محققان این امکان را داده است که فعالیت‌ها را در مغز وقتی درگیر یک عمل غیرصادقانه است، اندازه‌گیری کنند. برخی از تفاوت‌های عملکردی MRI در مغز بازیگران صادق با بازیگران غیرصادق وجود دارد. به عنوان مثال قبل از اینکه یک دورغ تازه گفته شود و زمانی که در ذهن تازه شروع به شکل‌گیری می‌کند، قشر سینگولیت قدامی (کورتکس) تمایل به فعال شدن را نشان می‌دهد. در حین گفتن دروغ یا در زمان انجام عمل غیرصادقانه، حوزه‌های مرتبط با کنترل اجرایی مغز درگیر هستند. قشر جلو و پشتی و جانبی و قشر جداری خلفی مغز پاسخ‌های صادقانه را مهار و منابع حافظه فعال را فراهم می‌کند. جالب توجه است که به نظر می‌رسد مناطق عصبی به کار گرفته شده با نوع دروغ متعادل می‌شوند. در حالی که تحقیقات ارتباط دروغگویی با مغز نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد، ترکیبی از نتایج اعلام می‌کند که مناطق کنترل اجرایی مغز در زمان دروغ گفتن درگیر می‌شوند. به طور کلی کاهش منابع گران‌بهای شناختی (که در زمان دروغ گفتن و برای جبران فشار ناشی از آن به کار گرفته می‌شوند) باعث می‌شود که توانایی استفاده موثر از این منابع برای اهداف دیگر از جمله کم‌کردن استرس و افزایش سایر واکنش‌های پاراسمپاتیک سالم و حفظ‌کننده هموستاز کاهش پیدا کند.

تاثیرات مخرب دروغگویی در بدن

دروغگویی همچنین اثر خود را در بدن و درون ما به جا می‌گذارد از جمله تغییر در ضربان قلب، تعداد تنفس و رسانایی پوست. تغییرات در این نشانگر‌های فیزیولوژیکی هم می‌تواند به طور مستقیم بر سلامت تاثیر بگذارد. این در حالی است که حتی یک صداقت کوچک هم احساسات مثبت در افراد را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کاهش اختلالات بیش از حد برانگیختگی مانند اضطراب کمک کند. چنین اعمال صادقانه‌ای همچنین می‌تواند به طور مستقیم مزایای سلامت مانند کاهش فشار خون و افزایش طول عمر را برای بدن ما به ارمغان بیاورد.

برخلاف اعمال صادقانه فضیلت‌آمیز، بی‌صداقتی و دروغگویی عموما با تاثیر منفی بر جسم و بدن همراه است. به طور کلی، دروغ گفتن با افزایش برانگیختگی همراه است که منجر به افزایش رسانایی پوست و کندتر شدن روند احیای پوست، افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب، افزایش سرعت تنفس و گشاد شدن مردمک چشم می‌شود. افزایش مزمن ضربان قلب و فشار خون هم می‌تواند منجر به اختلال تیروئید، دیابت و سایر شاخص‌های سندرم متابولیک شود.

منافع راستگویی و مضرات دروغگویی برای بدن

راستگویی، نوع دوست بودن، منصفانه رفتار کردن و به طور کلی دیگرگرا بودن، فضیلت‌هایی هستند که مستقیما با مجموعه‌ای از نتایج مثبت سلامتی مانند سلامت جسمانی، استرس کمتر، کاهش پیری سلولی و افزایش آسودگی روانی و در مجموع سلامت بهتر و طول عمر بیشتر مرتبط هستند. اما در سوی دیگر، دروغ گفتن، خودخواه بودن، تقلب و خیانت کردن با مجموعه‌ای از پیامد‌های سلامتی منفی مانند افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، انقباض عروق، افزایش کورتیزول و کاهش قابل توجه حجم و عملکرد مناطق مرتبط با تنظیم عاطفی و فیزیولوژیکی در مغز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • نقش مهم معلمان در تعلیم و تربیت
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • جهش تولید با رفع دغدغه معیشت کارگران محقق می‌شود
  • مترو حرم مطهرشاهچراغ (ع) مورد توجه مسئولان شهری باشد
  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسئولان امور قرآنی چه نوشتند؟